- Prof. José A. Bravo, Editor-in-Chief, Universidad Mayor de San Andrés, jabravo@umsa.bo
- Prof. Pedro Aguirre, Universidad de Chile, paguirre@ciq.uchile.cl
- Prof. Ramiro Araya Maturana, Universidad de Talca, Chile, raraya@utalca.cl
- Prof. Guillermo Schmeda Hirschmann. Universidad de Talca, Chile, schmeda@utalca.cl
- Prof. Rosario Rojas, Universidad Peruana Cayetano Heredia, rosario.rojas@upch.pe
- Dr. Michel Sauvain, Universidad Peruana Cayetano Heredia, IRD-France, michel.sauvain@ird.fr
- Dr. Eric Deharo, Université Paul Sabatier, IRD-France, eric.deharo@ird.fr
- Dr. Mohamed Haddad, Université Paul Sabatier, IRD-France, mohamed.haddad@ird.fr
- Dr. Frédéric Bonté, LVMH, France, fredericbonte@research.lvmh-pc.com
- Prof. Björn Bergenståhl, Lund University, Sweden, bjorn.bergenstahl@food.lth.se
- Prof. Billy Cabanillas, Universidad Peruana Cayetano Heredia, billy.cabanillas@upch.pe
- Prof. Federico Gómez Galindo, Lund University, Sweden, federico.gomez@food.lth.se
- Prof. Ninoska Flores Quisbert, Universidad Mayor de San Andrés, eflores5umsa@gmail.com
- Prof. Alberto Giménez Turba, Universidad Mayor de San Andrés, agimenez@megalink.com